Natuursteen, composiet en keramiek

Getena kiest voor Duurzaam - Ecologisch - Tijdloos


NATUURSTEEN

Als je kiest voor natuursteen, dan kies je voor steensoorten als marmer, graniet, arduin ... Natuursteen is door de natuur gevormd wat het uniek, duurzaam en ecologisch maakt. Elke steensoort vereist zijn eigen manier van bewerken en afwerken. Getena verwerkt alle natuursteen op maat in haar eigen moderne atelier, precies en vakkundig.
Natuursteen is geschikt voor vloer-, wand- en terrastegels maar ook voor volgende toepassingen:

  • keukenaanrechten

  • raamtabletten 

  • buitendorpels

  • schoorsteenmantels

  • trappen 

  • gevelbekledingen 

  • inlegpatronen

COMPOSIET & KERAMIEK

Naast maatwerk in natuursteen, biedt Getena ook maatwerk in composiet en keramiek aan, een waardig alternatief voor natuursteen. Het is een samenstelling van kunststof, pigment en kleine deeltjes natuursteen die worden samengehouden door hars. Composiet heeft een natuurlijke uitstraling en heeft als grote voordeel dat het verkrijgbaar is in vele kleuren en in een matte of glanzende uitvoering. Bovendien is het waterdicht, kras- en vlekbestendig. Keramisch materiaal is eveneens ook hittebestendig.

Getena biedt haar cliënten vakwerk met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Vertrouw uw project met een gerust hart toe aan onze jarenlange ervaring in maatwerk en materiaalkennis.

ONDERHOUD

Om natuursteen en composiet optimaal te reinigen, voeden en onderhouden, beschikt Getena ook over een uitgebreid gamma aan reinigings-, beschermings- en onderhoudsproducten van 'Lithofin'. Zij houden uw tegels in een optimale conditie voor een lang, mooi en duurzaam leven.

                                                               Bezoek ons, contacteer ons